Close
Navigate
audio on-offReserveren
Logo-Home

De Pipo

De Pipo staat aan de rand van onze buitenplaats met de rug naar het terrein. Je kijkt daarom uit over het naastgelegen natuurgebied en de buitenplaats voor de Pipo biedt hierdoor maximale privacy. Open 's ochtends de openslaande deuren en de ochtendzon schijnt bij je naar binnen. 's Avonds kun je vuur maken in de vuurplaats in de grond. Luieren kan in de de hangmat tussen de fruitbomen direct achter De Pipo. Je ligt dan in de buurt van Caravan Het Hart, die eventueel in combinatie met De Pipo gehuurd kan worden door een gezelschap van maximaal 5 personen. Toilet en douche zijn in het centrale gebouw bij de poort naar het terrein.

Slapen

Slapen doe je op een tweepersoonsbed van 1.40 breed en 2.00 meter lang. Onder het bed zijn lades voor je kleding of andere spullen.

Eten

Eten koken kan in de overdekte buitenkeuken met bar. De buitenkeuken bevat een gasfornuis en een koelkast.

Deze accommodatie is goed geïsoleerd en bevat een elektrische kachel. Je kunt er daarom het gehele jaar verblijven. Genieten van de vogels en andere dieren kan voor €85,-per nacht.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
De Pipo
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!