Navigate
Home
audio on-offReserveren
Logo-Home

De Pipo

De Pipo is onze nieuwste accommodatie. We gebruiken de maand juni 2022 nog om de buitenruimte verder af te bouwen. De foto's geven alvast een indruk hoe het wordt! De Pipo staan aan de rand van onze buitenplaats. Je kijkt uit over het naastgelegen natuurgebied. Open 's ochtends de openslaande deuren en de ochtendzon schijnt bij je naar binnen. Luieren kan in de strandstoelen in het zand voor de pipowagen of in de hangmat tussen de fruitbomen direct achter De Pipo. Toilet en douche zijn in het centrale gebouw bij de poort naar het terrein.

Slapen

Slapen doe je op een tweepersoonsbed van 1.40 breed en 2.00 meter lang. Onder het bed zijn lades voor je kleding of andere spullen.

Eten

Eten koken kan in de overdekte buitenkeuken met bar. De buitenkeuken bevat een gasfornuis en een koelkast.

Deze accommodatie is goed geïsoleerd en bevat een elektrische kachel. Je kunt er daarom het gehele jaar verblijven. Genieten van de vogels en andere dieren kan voor €85,-per nacht tijdens schoolvakanties en (rondom) feestdagen. De overige dagen slaap je in De Pipo voor €65,- per nacht.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
De Pipo
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!