Navigate
Home
audio on-offReserveren
Logo-home

Over ons

In de zomer van 2019 hebben wij samen met onze dochters Mika (2013) en Elou (2016) ons appartement in Amsterdam verruild voor dit prachtige stukje natuur aan de Dommel. De eerste lente hier heeft onze derde dochter Asha (2020) voortgebracht. Met z’n vijven timmeren we hard aan de weg aan wat inmiddels ‘Het Wilde Weg’ is gaan heten.

Onze reis begon met een geromantiseerde droom over het leven op een boerderij, om de natuur, vrijheid en ruimte te ervaren. We wilden ‘het goede van de stad’ echter behouden en zochten daarom een plek waar er ook ruimte is voor reuring en vertier. We wilden er bovendien ‘iets kunnen doen’: een plek waar creativiteit kan stromen en waar we iets moois kunnen maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen.

De recreatieve bestemming van de grond, de prachtige ligging in de natuur en de oude boerderij uit 1870 maakt deze plek ideaal voor ons. Bovendien was het er ruig! Na enkele jaren onbewoond te zijn geweest, troffen we bij onze eerste bezichtiging in 2018 een soort wildernis aan. Maar we konden door de bomen het bos zien en ons hoofd spinde overuren van de oneindige mogelijkheden die deze plek ons inziens biedt. Uniek! De spreekwoordelijke beren op de weg moesten dus ruim baan maken voor dit avontuur en we vertrokken ‘in het wilde weg’ onze droom achterna.

Veel mensen vergelijken ons vertrek met het gelijknamige televisieprogramma. Het heeft er inderdaad wel iets van weg, met als verschil dat we nog relatief dichtbij de plekken en mensen wonen die ons dierbaar zijn. En gelukkig voelde het hier al snel als thuis. De gelijkenis met het televisieprogramma zit ‘m erin dat we voorlopig nog wel aan het (ver)bouwen zijn. Ons woonhuis is gelukkig af inmiddels. En we kunnen onze gasten op een behoorlijke manier ontvangen. Kom je ook een keertje langs?  

Liefs, Nanda & Laurens Goudswaard

Boerderij onder constructie
Balinese huisje in aanbouw
Kinderen in hangmat
Familie aan tafel
kinderen in moestuin
Boerderij onder constructie
Terrein met zonsopgang
Logo
Tot snel bij ons!