Close
Navigate
audio on-offReserveren
Logo-Home

De Stip

Overnacht je in deze retro Constructam caravan, dan heb je tevens exclusief de beschikking over een overdekte buitenbar met veranda en keuken die grenst aan het centrale grasveld van Het Wilde Weg. Voor de caravan kun je met vrienden verzamelen aan de bar, of plaatsnemen rondom de open vuurplaats direct achter de bar. Er is een speciaal bbq-rooster beschikbaar voor over het vuur voor het grillen en braden van eten. Priklichtjes zorgen voor verlichting in de avond.

Slapen

De caravan bevat een vast tweepersoonsbed van 140 cm bij 200 cm. Voor lange mensen kan dit bed wat krap zijn. Dekbed is 200cm bij 200 cm. Het zitje aan het andere eind kan omgebouwd worden tot eenpersoonsbed. Er is een topper beschikbaar voor extra comfort. De maat hiervan is 80 cm bij 200 cm, dekbed van 140 cm bij 200 cm.

Eten

Bij deze accommodatie kook je buiten. Binnenin de caravan is een kleine koelkast. Neem een extra koelbox mee je als je meer capaciteit wilt. Naast de buitenkeuken (aan de achterkant van de bar) zijn stroompunten en een kraantje aanwezig. Afwassen met warm water doe je bij het centrale toiletgebouw.

De Stip huur je voor €65,- per nacht tijdens schoolvakanties en (rondom) feestdagen. De overige dagen slaap je in De Stip voor €45,- per nacht.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
De Stip
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!