Close
Navigate
audio on-offReserveren
Logo-Home

De Yurt

Om De Yurt binnen te komen moet je even bukken, maar binnenin is De Yurt verrassend ruim. Hij heeft een diameter van 6 meter en daardoor een oppervlakte van bijna 30 m2. Aan de randen is de Yurt wat lager en de punt heeft een hoogte van 3,5 meter. Door het gele binnendoek en het gedempte licht van de lichtslinger heeft De Yurt een warme en knusse sfeer. Er staat een degelijke eettafel waar je ’s avonds nog een spelletje aan kunt spelen en er is voldoende kastruimte om je kleren in op te bergen.

Buiten op de veranda staat een picknicktafel, een buitenkeuken en een vuurkorf. Doordat de veranda grotendeels omringt is door bamboe matten, heb je hier veel privacy. 's Avonds kun je de veranda verlichten met priklichtjes.

Slapen

Het tweepersoonsbed direct achter de kachel is 1.80 meter breed en 2.00 meter lang met een dekbed van 2.40 bij 2.00 meter. Naast het bed staat een bank die eenvoudig is om te bouwen tot bed met afmetingen van 1.40 bij 1.90 meter. De dekbedden van 1.40 bij 2.00 (en twee extra hoofdkussens) zijn verstopt in de opbergruimte onder de bank.

Eten

Koken kan op de houtkachel in het midden van De Yurt. Dit kan uitsluitend met speciale ijzeren pannen en een wok die in De Yurt beschikbaar zijn. De houtkachel bevat ook een oventje die je met een schuif kunt reguleren. Koken doe je dus met aandacht in De Yurt! Liever gemakkelijk koken? Dat kan op een elektrisch pitje dat aanwezig is in de yurt.

Met lekker weer kun je koken en grillen in de buitenkeuken die werkt op gas. Binnenin De Yurt staat een (retro) tafelmodel koelkast met vriesvak

Tot jezelf komen in De Yurt kan voor €120,-per nacht.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
De Yurt
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!