Navigate
Home
audio on-offReserveren
Logo-Home

Het Familiehuis

Het Familiehuis is 45 m2 en heeft naast de twee slaapkamers een gedeelde ruimte met een tweezijdige keuken en een eettafel. Deze ruimte heeft ook een kinderhoek. De kleintjes kunnen hier lekker luieren in een zitzak en wat boeken pakken uit de kast om te lezen. De ruimte heeft twee openslaande deuren naar buiten. Omdat er aan alle kanten ramen in het huisje zitten is er veel lichtinval. Het dak en de vloer is geïsoleerd en de ruimte kan verwarmd worden met een elektrische kachel. Hierdoor is Het Familiehuis ook geschikt om in te verblijf gedurende het voor- en naseizoen.

Buiten kun je op de veranda plaatsnemen onder een afdakje. Naast het huisje staat een robuuste tafel met twee banken. Ook tref je voor het huisje een vuurplaats en een hangmat. De buitenruimte wordt verlicht met priklichtjes die deels bevestigd zijn aan het huis.

Toilet en douche zijn iets verderop in het centrale toiletgebouw.

Slapen

Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140 bij 200 cm met een dekbed van 200 bij 200 cm. Deze slaapkamer heeft een klein kastje om enkele spullen in op te bergen. Kleren kun je ophangen aan de haken aan de muur.

De tweede slaapkamer heeft een hoogslaper met ruime kast eronder en een stapelbed. Alle drie de matrassen in deze kamer zijn 80 bij 200 cm met eenpersoonsdekbedden van 140 bij 200 cm.

Eten

De keuken heeft een 4-pits gasfornuis, een tafelmodel koelkast en koud water uit de kraan. Er is veel opbergruimte in de kastjes onder het aanrecht en de kasten onder het werkblad tegenover het aanrecht. Koffie zet je met een percolator en thee zet je met de fluitketel.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
Het Familiehuis
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!