Close
Navigate
audio on-offReserveren
Logo-Home

Het Hart

Niet alleen van buiten ziet deze oude Constructam caravan er sprookjesachtig uit. Ook binnenin de caravan is het sfeervol. Gezellig een spelletje spelen in de knusse zithoek, of samen languit in het riante bed. In deze caravan kan het. Overnachten met het echte kampeergevoel. Naast de caravan staan twee fruitbomen met een hangmat ertussen. Aan de andere kant van de fruitbomen staat De Pipo, welke eventueel in combinatie met Het Hart gehuurd kan worden door een gezelschap van maximaal 5 personen.

Slapen

De caravan bevat een vast tweepersoonsbed van180 cm bij 200 cm. Dekbed is 240 cm bij 200 cm. Het zitje aan het andere eind kan omgebouwd worden tot bed. Er is een topper beschikbaar voor extra comfort. De maat hiervan is 90 cm bij 200 cm, dekbed van 140 cm bij 200 cm.

Eten

Bij deze accommodatie kook je buiten. De buitenkeuken (met kleine overkapping tegen de regen) bevat een kookstel op gas met vier pitjes. Hierop kun je water koken en met een percolator koffie zetten. Water komt uit een kraantje naast de caravan. In de caravan is een kleine koelkast. Eventueel kun je buiten een extra koelbox aansluiten (zelf meebrengen). Eten kan aan de picknicktafel die voor de caravan staat. De afwas doe je (met warm water) bij het centrale toiletgebouw.  

Het Hart huur je voor €65,- per nacht.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
Het Hart
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!