Navigate
Home
audio on-offReserveren
Logo-Home

Het Strandhuis

Het Strandhuis geeft het kampeergevoel in een huisje. Door de grote schuifpui kun je de keuken met eettafel in verbinding brengen met de buitenlucht. De ochtendzon schijnt lekker naar binnen. Voel het zand tussen je tenen als je van de ontbijttafel naar de loungebank loopt om lekker in je boek te duiken. ’s Avonds kun je vuur maken in de vuurpot. Hout ligt op het terrein en kun je gratis pakken. Iets naast Het Strandhuis is een grote trampoline ingegraven en tref je een zandbak. Een goede uitvalsbasis voor kinderen dus.

Kom je met een baby? Dan is dit huisje geschikt. Er is voldoende ruimte voor een babybed en het kastje naast het stapelbed is te gebruiken als commode.

Toilet en douche tref je in het gezamenlijke toiletgebouw aan de andere zijde van het veld.

Slapen

Het tweepersoonsbed heeft een matras van 160cm bij 200 cm en een dekbed van 220 bij 240 cm. Het stapelbed heeft matrassen van 80 cm bij 200 cm en dekbedden van 140 cm bij 200 cm. Over de bedden hangen klamboes voor bescherming tegen eventuele muggen.  

Eten:

Koken kan op twee inductie kookplaten. Er is een waterkoker en koffiezetapparaat aanwezig in het huisje. De keuken heeft een tafelmodel koelkast en uit de kraan komt (uitsluitend) koud water.

Zonnen voor Het Strandhuis doe je voor €120,- per nacht tijdens schoolvakanties en (rondom) feestdagen. De overige dagen slaap je in Het Strandhuis voor €100,- per nacht. In het huisje hangt een terrasverwarmer bij de eettafel voor de koudere avonden en ochtenden. We verhuren deze accommodatie uitsluitend in de maanden april t/m oktober.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
Het Strandhuis
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!