Navigate
Home
audio on-offReserveren
Logo-Home

Studio Dommeldal

Doe de openslaande deuren open en drink lekker je wijntje aan de bar terwijl de geur van vers gemaaid gras je tegemoet komt. Buiten kun je in het grasveld zitten aan een lange eettafel en genieten van de zon of een kampvuur. Ook binnen kun je lekker een vuurtje maken, waardoor deze accommodatie in alle seizoenen gehuurd kan worden. Lekker met de voetjes omhoog bij de kachel een boekje lezen terwijl de kinderen zich vermaken op de vide.

Toilet en douche tref je net buiten de deur in het gezamenlijke toiletgebouw.

Slapen

Bovenop de vide liggen twee eenpersoons matrassen van 90 cm bij 200 cm, dekbedden zijn 140 cm bij 200 cm.

Het tweepersoonsbed beneden is 180cm bij 200cm (met twee eenpersoons matrassen erin van 90 cm bij 200 cm). Dekbed is 220 cm bij 240 cm.

Eten

Koken kan op een inductie kookplaat met twee pitjes. De keuken heeft een tafelmodel koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Uit de kraan kun je warm water tappen.

Borrelen in Studio Dommeldal doe je voor €120,- per nacht tijdens schoolvakanties en (rondom) feestdagen. De overige dagen slaap (en borrel) je in de studio voor €100,- per nacht.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
Studio Dommeldal
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!