Navigate
Home
audio on-offReserveren
Logo-Home

Trek-In Eco Cabin

De Trek-In Eco Cabin is een slim ingericht en architectonisch Tiny House met eigen toilet. Door het open ontwerp met grote glazen ramen ervaar je eenheid met de omgeving van het huisje. Heerlijk genieten van de natuur!

Op de veranda staat een tafel met vier stoelen, een zitbank en een houtkachel. Hout pak je (gratis) uit de opslag naast het huisje. De avondzon schijnt lekker in je gezicht als je ’s avonds plaatsneemt op de bank (met knisperend vuur om in te staren). Even schudden aan de perenboom voor een sappig stuk fruit in het najaar. Of even de grond af speuren. Kom je in het goede seizoen, dan kun je tevens kastanjes poffen. De kastanjeboom direct achter het huisje geeft overvloedig. Luieren kan in de hangmat voor het huisje.

Zoek je even verkoeling? Trek aan het koord van de buitendouche achter het huisje en een stortvloed aan koud water stroomt over je heen!

Slapen

Slaapkamer boven: twee eenpersoons matrassen van 80 cm bij 200 cm (die tegen elkaar aan liggen) en dekbedden van 140 cm bij 200 cm. Bij hoge temperaturen wordt het warm op de slaapkamer. De ventilator in het dak kan warme lucht naar buiten blazen.

Slaapkamer beneden: een tweepersoons slaapbank met een topper van 160 cm bij 200 cm. Twee dekbedden van 140 cm bij 200 cm.  

Eten

Koken kan op twee elektrische pitjes. De keuken heeft een klein koelkastje en uit de kraan komt zowel warm als koud water. Water koken kan met een fluitketel, koffiezetten met een percolator.

De Trek-In Eco Cabin huur je voor €120,- per nacht tijdens schoolvakanties en (rondom) feestdagen. De overige dagen slaap je in De Trek-In voor €100,- per nacht.

Reserveren

Voor alle accomodaties geldt:
  • Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur;
  • Tijdens schoolvakanties kun je uitsluitend inchecken op maandag en vrijdag en kun je een accommodatie huren voor een (lang) weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan;
  • Schoonmaakkosten zijn €25,- per verblijf voor de kleine accommodaties (caravans, De Pipo en Het Balinese Huisje) en €35,- per verblijf voor de grotere accommodaties;
  • Eventuele huur van linnengoed (bedlinnen en handdoeken) is €15,00 per persoon per verblijf;
  • Huur opgemaakt babybed is €10,- per verblijf.  
Lekker slapen in
Trek-In Eco Cabin
Wij hebben geen uitgebreid reserveringssysteem. Een reservering is definitief als wij je een mailtje hebben teruggestuurd met een bevestiging.
Bedankt voor je reserveringsverzoek!
We hebben hem ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Zou je het nog een keer kunnen proberen?
No items found.
Logo
Tot snel bij ons!